Υλικά
- 1 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης
- 1 κούπα βρώμη
- ½ κούπα λάδι
- ½ κούπα χυμό πορτοκάλι
- 4-5 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- ¼ κ.γ σόδα
- ¼ κ.γ αλάτι
- 1 βανίλια
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 50 γρ. κουβερτούρα χοντροκομμένη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα κουτάλι (δεν χρειάζεται μίξερ), να γίνει μια μαλακή εύπλαστη ζύμη.
Αφήνουμε την ζύμη μισή ώρα στο ψυγείο.
Πλάθουμε τα μπισκοτάκια στρογγυλά ή οβάλ και τα απλώνουμε σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10'-15'.
Πηγή: sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου