Υλικά
- 3 ασπράδια
- 1 κρόκο
- 1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
- 1 κοφτό κουταλάκι γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
- 1 κουταλιά σούπας ξύδι (όχι βαλσάμικο)
- 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
- αραβοσιτέλαιο όσο πάρει
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο multi (αραβοσιτέλαιο μισή κούπα για αρχή) και χτυπάμε. Ανοίγουμε και προσθέτουμε και άλλο αραβοσιτέλαιο, κλείνουμε και ξαναχτυπάμε. Συνεχίζουμε μέχρι να έχουμε μια πηχτή μαγιονέζα. Συνολικά το μείγμα μας θα φτάσει έως τη μέση του multi περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου