Υλικά
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα αραβοσιτέλαιο - ελαιόλαδο μισό μισό
- 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
- ξύσμα ενός λεμονιού
- 1 κοφτό κουταλάκι γλυκού σόδα
- 1 κουταλάκι γλυκού αμμωνία
- λίγο κανέλα
- αλεύρι όσο πάρει για να πλάθονται (650 γρ. περίπου) - η ζύμη κολλάει στην αρχή αλλά μόλις κάτσει για 10 λεπτά, πλάθεται πολύ εύκολα.
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι, προσθέτουμε το ξύσμα, τη σόδα διαλυμένη στο χυμό πορτοκαλιού, την αμμωνία, την κανέλα και το αλεύρι.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου