Υλικά
Εκτέλεση
- 2 ποτήρια λάδι
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 1 κουταλάκι σόδα
- 1 baking powder
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 3 κ.σ. κονιάκ
- 1 ποτήρι αμύγδαλα ή καρύδια τριμμένα
- αλεύρι όσο πάρει (περίπου 1 κιλό)
- σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το λάδι, τη ζάχαρη, το baking powder, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το κονιάκ, τα αμύγδαλα, το χυμό με τη σόδα και στο τέλος το αλεύρι.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος μισού εκατοστού περίπου και κόβουμε με κουπ -πατ. Ψήνουμε σε λαδόκολλα για 15' στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου