Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Μιλφέιγ τσακ μπαμ


Υλικά:

  • 3 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση μιλφέιγ
  • 1,5 λίτρα γάλα
  • 3 πακέτα σφολιατίνια
  • λίγη ζάχαρη άχνη


(εναλλακτικά αντί για 3 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση μιλφέιγ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 3 φακελάκια κρέμα στιγμής και 2 φακελάκια σκόνη σαντιγύ)








Εκτέλεση:














  • Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα με το γάλα για 4-5 λεπτά.
  • Σε ένα πυρέξ 25x35 βάζουμε μια στρώση από σφολιατίνια τα οποία χωρίζουμε στη μέση (το πάνω μέρος να ξεχωρίσει από το κάτω - με τη βοήθεια ενός μαχαιριού όπου χρειάζεται).
  • Πάνω στην πρώτη στρώση απλώνουμε το 1/3 της κρέμας. 
  • Συνεχίζουμε με μια στρώση σφολιατίνια και από πάνω ξανά 1/3 της κρέμας.
  • Από το τελευταίο πακέτο σφολιατίνια στρώνουμε εδώ και εκεί τα μισά σφολιατίνια και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα. 
  • Τα υπόλοιπα μισά τα τρίβουμε και τα ρίχνουμε από πάνω έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια της κρέμας. 
  • Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.


Καλή απόλαυση!
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου