Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Πατάτες ογκρατέν

Υλικά 
1.200 γρ. - 1.400 γρ. πατάτες
400 ml κρέμα γάλακτος light
αλάτι
πιπέρι
σκόρδο σε σκόνη
καρυκεύματα σε κόκκους (εγώ χρησιμοποιώ Maggi Νοστιμιά) 


Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ποσότητες που επιθυμούμε και ανακατεύουμε τις πατάτες να πάνε παντού τα υλικά. Ψήνουμε για 45' στους 220 βαθμούς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου