Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Σαλάτα κηπουρού


Υλικά:

1/2 λάχανο τριμμένο
3 καρότα τριμμένα
3 ραπανάκια τριμμένα
4 αγγουράκια τουρσί τριμμένα
1-2 κ.σ. σέλινο ψιλοκομμένο
1 κούπα μαγιονέζα
1 κ.σ. κέτσαπ
Ξύδι 1 κουταλιά της σούπας
Αλάτι

Εκτέλεση:
Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα τρίβουμε στον τρίφτη , τα αλατίζουμε λίγο και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να βγάλουν τα υγρά τους . Σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε την μαγιονέζα , την κέτσαπ , το ξύδι και το αλάτι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα λαχανικά μας. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις τους.


Πηγή συνταγής: chefoulis. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου