Υλικά
225 γρ. μαλακωμένο βούτυρο
225 γρ. ζάχαρη
275 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
4 αβγά
4 κ.σ. γάλα
ξύσμα 2 λεμονιών
για το γλάσο:
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
225 γρ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Προετοιμάστε ένα ταψί 30Χ23 εκ.
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε για 2 λεπτά.
Βάλτε το μείγμα στο ταψί και ψήστε για 35-40' στους 180 βαθμούς. Αφήστε το κέικ να κρυώσει.
Ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη με το χυμό λεμονιού μέχρι να έχετε μια παχύρρευστη πάστα και καλύψτε το κέικ.
Πηγή συνταγής: sintagespareas
225 γρ. μαλακωμένο βούτυρο
225 γρ. ζάχαρη
275 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
4 αβγά
4 κ.σ. γάλα
ξύσμα 2 λεμονιών
για το γλάσο:
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
225 γρ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Προετοιμάστε ένα ταψί 30Χ23 εκ.
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε για 2 λεπτά.
Βάλτε το μείγμα στο ταψί και ψήστε για 35-40' στους 180 βαθμούς. Αφήστε το κέικ να κρυώσει.
Ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη με το χυμό λεμονιού μέχρι να έχετε μια παχύρρευστη πάστα και καλύψτε το κέικ.
Πηγή συνταγής: sintagespareas
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου